Uw website

U bent op zoek naar de juiste partner om uw online bekendheid te vergroten of te verbeteren? Zoek niet langer, bij TiLiLoEm bent u bij het juiste bedrijf.

Samen wordt er een traject uitgewerkt van a tot www om er voor te zorgen dat alle aspecten duidelijk zijn en u niet voor verrassingen komt te staan. Het is eenvoudig om snel een website op te zetten, maar hebt u dan het vooropgestelde resultaat? Neen, want er werd niet ingegaan op uw wensen of u moest kiezen uit een aantal standaard ontwerpen.

Uw persoonlijk ontwerp

Van zodra u interesse heeft om uw (bestaande) website op te zetten (of aan te passen) vinden wij het noodzakelijk dat er een duidelijk traject wordt uitgestippeld. Dit start meestal met een korte eerste ontmoeting om na te gaan of we op uw wensen kunnen ingaan. Nadien gaan we aan de slag om voor u persoonlijk een ontwerp te maken op basis van uw wensen. Dit kunnen bepaalde kleuren zijn, afbeeldingen, pagina opbouw, mogelijkheden, interacties, huisstijl… Eens dit ontwerp is goedgekeurd kan de programmatie starten.

Traject opvolging door TiLiLoEm en uzelf

U vindt het belangrijk om op elk ogenblik te weten hoe ver de vorderingen staan mbt de nieuwe website? Uiteraard, het gaat dan ook over uw visite kaartje! Daarom gaan we een dossier opstellen met alle (relevante) informatie. Dit kan te maken hebben met het ontwerp, de wensen maar ook met de termijn en bepaalde milestones wanneer wat klaar zal zijn.  Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bij een goede planning kan u uiteraard uw website op de voorziene datum online terug vinden.

Wat na de oplevering voor uw ‘KMO on the web’ omgeving?

Ook na het opleveren van de website dat vooraf gegaan wordt met een op maat opleiding is het mogelijk om beroep te blijven doen op TiLiLoEm. Kleine of grote aanpassingen, wijzigingen in ontwerp zjin maar enkele voorbeelden van wat mogelijk is. Tevens is de krachtige CMS omgeving volledig ter uwer beschikking om zelf aanpassingen te doen en zo uw website aan de laatste wensen aan te passen naar inhoud toe.

Extra’s en mogelijkheden bij TiLiLoEm

Mobiele versie, zoekrobot optimalisatie, bezoekers statistieken,… Alles is bespreekbaar en programmeerbaar.

Prijzen

Aangezien bij ons elke website een maatwerk is en we een persoonlijk traject uitstippelen kunnen we geen standaard prijzen aanbieden. Maar u zult merken dat onze service ten opzichte van andere aanbieders groter is en de prijs daarom niet dezelfde weg volgt.

  • Tweets
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com