Wie is Tililoem?

U denkt wel, nog een webdesign bedrijf?

Ja, dat is correct MAAR wel met de extra van persoonlijke en professionele begeleiding. Wat is voor u het belangrijkste? Een website hebben die er verouderd uit ziet, niet voorzien is voor mobiele toestellen of een partner waar geen opvolging gebeurt? Wel TiLiLoEm doet het anders!

U, als KMO’er staat bij ons centraal en we zorgen er voor dat u op een professionele manier omringd wordt vanaf de eerste communicatie tot ver na de oplevering van uw website of webshop. Een persoonlijke begeleiding van a tot z en luisteren naar uw wensen is onze prioriteit. We zorgen dat u een website, app of webshop krijgt zoals u die in gedachten heeft.

Als KMO hebt u niet veel tijd over om ook nog eens veel tijd in uw web omgeving te steken, daarom werkt TiLiLoEm met het hooggewaardeerde WordPress. Geen eigen of exotische ontwikkeling dus. De CMS omgeving zorgt er voor dat u snel aanpassingen kan doen naar eigen wensen en zo uw website up to date houden. Deze bewezen omgeving biedt u alles wat mogelijk is en samen met onze ervaring komt u tot de website waarvan de bezoekers denken… WAUW!

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen, wij maken waar waar we voor staan!

 

Doorheen de website vindt u de verschillende onderwerpen met meer uitleg en eventueel prijzen – indien mogelijk – Uiteraard staan we steeds tot uw beschikking indien u nog vragen heeft of graag een persoonlijke offerte wilt bekomen.

  • Tweets
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com